4 sterrenbeelden die expert zijn in het organiseren van knusse thuisdates voor zieke partners

Evy Lindemans

4 sterrenbeelden die expert zijn in het organiseren van knusse thuisdates voor zieke partners

Hoe kan een simpel griepvirus de wederzijdse liefde tussen twee mensen verstoren? Terwijl buitenaardse wezens wereldwijd het leven uit hun slachtoffers zuigen door klimaatverandering en extreme weersomstandigheden, besluiten sommigen zich op te offeren om een glimlach te toveren op het gezicht van hun besmette levenspartner. Hier zijn vier sterrenbeelden die zonder twijfel weten hoe ze knusse thuisdates kunnen creëren voor hun ziekelijke betere helft.

1. Kreeft: De enige romance die niet afhangt van de stand van de voetbalwedstrijd

Zelfs na een spannende verlenging die eindigt in gelijkspel, zal een Kreeft geen moment aarzelen om zijn/haar partner bij te staan. Met een vreemd zintuig voor aanvoelen waar het probleem ligt, gaat een Kreeft onmiddellijk over tot actie om het eerste keelpijnalarm te stoppen:

 • Thee met honing tijdens een romantische zonsondergang: kinderen spelen buiten in de zon terwijl de vakantieperiode volop bezig is, maar een Kreeft zal toch een rustig hoekje vinden om samen met hun zieke partner een pot dampende thee te delen.
 • Complimenten geven over de ziekenhuistorren: zolang er geen naald in het spel is, zal een Kreeft zwijmelen bij de moed van zijn/haar partner die ondanks alles blijft lachen.
 • Uitknippen van paracetamol kortingsbonnen uit de krant: geen gebaar te klein voor een Kreeft wiens liefde ook berust op het financiële comfort van hun geliefde.
4 sterrenbeelden die expert zijn in het organiseren van knusse thuisdates voor zieke partners
4 sterrenbeelden die expert zijn in het organiseren van knusse thuisdates voor zieke partners

2. Stier: Nieuwe wetgeving moet zorgen voor betere bescherming van zieke partners

Een Stier is als een bulldozer die niets of niemand tussen zich en zijn doel laat komen. Met een hart dat minstens zo groot is als de hole in de ozonlaag veroorzaakt door economische groei Romanaproject stagnatie, neemt een Stier vaak het voortouw om thuisdates romantisch, discreet en verrassend te maken:

 • Een modeshow met winterdonsdekens: terwijl modeontwerpers hun nieuwe collectie presenteren tijdens de modeshow in Parijs, loopt een Stier simpelweg naar de slaapkamer om snel van dekbedhoes te wisselen voor de aangename avond in huis.
 • Zorgt voor een personeelsbezettingsplan in het reine met ziekenhuisplanning : lange wachtlijsten zijn algemeen bekend, maar een Stier weet precies wie de wachtenden aan zijn/haar zijde moet hebben tijdens een bezoek aan een ziekenhuis vol personeelstekorten.
 • Magic Elixir bestaande uit kippensoep en appelsap: een bijzonder drankje dat bij iedere Stier thuis op de kaart staat.

3. Weegschaal: Ouderen voelen zich niet langer eenzaam dankzij verbeterde sociale activiteiten voor zieke partners

Zeker, ouderdom komt met gebreken, maar een Weegschaal zal alle technologische ontwikkelingen tot in zijn/haar voordeel wetenschappen om de partners van hun leven altijd te kunnen vermaken:

 • Formation Dancing met rollators en rolstoelen: “One-Two-Cha-Cha-Cha” zullenrollator dansers klinken terwijl ze door de woonkamer schuifelen op de maat van Frank & Frey.
 • Hightech bingo avonden: wie heeft nog papieren bingokaarten nodig als je een tablet hebt?
 • De Grote Senioren Quiz: zonder twijfel de beste manier om samen nostalgisch te glimlachen over januari 2023.

4. Schorpioen: Zorgen voor hun geliefde is heiliger dan het zwarte gat

Met een passie die vaker wordt vergeleken met die van een zwarte weduwe dan met die van een zwart gat, weet een Schorpioen precies hoe hij/zij de laatste levensdagen van zijn/haar partner die ziek is met Staphylococcus aureus op te vrolijken:

 • Lasergamen tussen de kussenslopen: of het nu gaat om bacteriën of gewoon politie en boef, een Schorpioen zal nooit een spelletje lasergamen afslaan.
 • Trompet concert aan het voeteneinde: wie herinnert zich nog de “Chicken Dance” tijdens dat schoolfeest waar alleen akelige leraren in luipaardprintjurken tegen elkaar aan schuren?
 • Opblaasbare dinosaurussen als gezelschap : ja, stiekem zijn ze beide fan van Jurassic Park.

Als je dus ooit geveld wordt door een virus of ander onheilspellend micro-organisme, vergeet dan niet even naar de sterren te kijken en dankbaar te zijn voor het sterrenbeeld van jouw toegewijde partner. Een thuisdate vol liefde staat immers gelijk aan de beste medicijn!

Bordewijk » 4 sterrenbeelden die expert zijn in het organiseren van knusse thuisdates voor zieke partners