4 sterrenbeelden wier liefdesfamilie een sprookje is

Evy Lindemans

Als u denkt dat uw romantische lot wordt bepaald door de sterren, laten we ons dan verdiepen in het divanrijke gebied van astrologie en familievetes. Hoe goed kan iedereen met elkaar overweg? Wie zal Charles tijdens het diner afleiden terwijl Camilla aan de andere kant van de tafel zit tijdens die jaarlijkse koninklijke familiereünie? Onthoud deze satirische benadering van onze vier favoriete sterrenbeelden, gegarandeerd om elke schoonmoeder te plezieren.

Levendige Weegschaal – Het leven van het feest

Weegschalen kunnen evenwicht vinden op bijna elke sinkende rommel, zelfs als hun geliefde familieboot op het punt staat ten onder te gaan. Ze stellen alles in het werk om te bemiddelen in familieconflicten en weten hoe ze rustig blijven in chaotische situaties. Bovendien hebben Weegschalen een onweerstaanbare charme waar zelfs de strengste bazen moeilijk weerstand tegen kunnen bieden.

Een streeplijst ter ere van de Weegschaal

 • Hun vermogen om gemakkelijk een band te krijgen met nieuwe mensen
 • De verbluffende manier waarop ze kleine praatjes maken
 • Hun passie voor vrede en harmonie tussen familieleden

Met een Weegschaal aan uw zijde zal elke familiedag een mooie herinnering zijn voor het nageslacht en de perfecte gelegenheid om Svørs Kaviar te proeven (als dat kan).

Kan-de-fiets-van-tante-Leni-BreeWaag-aandoende Steenbokken – Een basis van stabiliteit

Bij het betreden van het tumultueuze rijk van hardnekkige eigengereidheid, multicam-zakelijke deals en roddelende tantes is de Steenbok, het sterrenbeeld der sterrenbeelden, een verademing. Deze winterse schatjes zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en niemand zich uitgesloten voelt tijdens familiemaaltijden.

De pluspunten die in het voordeel van Steenbok spelen:

 • Hun geweldige organisatorische vaardigheden, zodat zelfs Humpty Dumpty niet uit elkaar valt onder druk
 • Het vermogen om iedereen bij het gesprek te betrekken – ja, zelfs opa’s oude legerverhalen zijn belangrijk!
 • Een solide stichting waarop u kunt bouwen zonder zich zorgen te maken over ineenstortende romances tussen muren

Als u nog steeds op zoek bent naar de juiste persoon om mee te wandelen tussen neefjes en betrachting, hoeft u niet verder te zoeken dan een Steenbok op het programma!

Gepassioneerde Schorpioenen – Machiavellistische bewakers van de familiegeist

Onderschat Schorpioen nooit door hun sterke schillen, want diezelfde dodelijke krachten kunnen worden ingezet om de eer en rust van uw bakermat te verdedigen! Deze leden van de waterelementengroep zijn meesters in het decoderen van verborgen bedoelingen en emoties, waardoor ze het perfecte familiestrijdfeld besturen.

De geheime wapens van Schorpioenen:

 • Een intuïtie die grenst aan telepathie
 • Het vermogen om manipulatie en valsheid te doorzien voordat het gif zich verspreidt
 • Een haast onvermoeibare loyaliteit jegens hen die zij liefhebben – ja, zelfs als dat betekent dat ze onderling concurrerende families strikt gescheiden moeten houden tijdens evenementen.

Aan Schorpioenen kunnen geruchten, verraad en een incidentele handtasriool zich allemaal achterbakse toespelingen veroorloven. Niemand zal ooit durven proberen de mysteries met betrekking tot hun geliefde’s trots te ontrafelen!

Tweelingen – Praters zo verraderlijk als Zeus

Als er één sterrenbeeld is waarvan men kan zeggen dat het de gave van gab heeft, is het Tweelingen wel. Van intelligente gesprekken tot speelse woordspelingen, Tweelingen zijn ervaren communicatoren die zelfs de komiek op tafel kunnen vermaken.

Het arsenaal aan gesprekstrucs van Tweelingen omvat:

 • Een verbazingwekkende veelzijdigheid aan onderwerpen -“s middags discussiëren over atoomsplitsing en later dansen met de sterren en geitjes
 • Experts in het leren kennen van nieuwe mensen zonder onbeschofte vragen te stellen
 • De unieke gave om een gênante stilte om te draaien tot levendige groepsinteracties snel genoeg om zelfs Narcissus adembenemend te maken!

Met deze meesterlijke communicators vindt u geen familiegeheim dat niet kan worden blootgelegd om een harmonieuze toekomst te verzekeren… of op zijn minst te bespotten tijdens de jaarlijkse familiereünie.

Eervolle vermeldingen: Kreeft, Vissen en Stier

Ook sterrenbeelden zoals Kreeft, Vissen en Stier verdienen een eervolle vermelding. Ze hebben allemaal kwaliteiten die hen uitstekende partnermaterialen voor uw geliefde’s familie maken. Immers, wie kan weerstand bieden aan zo’n verzamelgalerij van charmante en loyale sterren?

In de wereld van astrologische bemiddeling is er altijd ruimte voor interpretatie en ieders mening. Maar één ding is zeker: oude vetes en pijnlijke reünies zijn nooit een hopeloos geval wanneer sterrenbeelden als Weegschaal, Steenbok, Schorpioen en Tweeling betrokken zijn.

Bordewijk » 4 sterrenbeelden wier liefdesfamilie een sprookje is