De redders in nood: 4 sterrenbeelden die het meesterlijk fixen als een date-avond fout gaat

Evy Lindemans

We hebben allemaal weleens een horrorverhaal over een date gehoord, of misschien zelfs wel meegemaakt. Soms zijn deze rampen simpelweg niet te vermijden, maar er zijn vier sterrenbeelden die vakkundig navigeren door date-avond rampen. Deze doorgewinterde nachtridders slaan zich er moeiteloos doorheen en zorgen ervoor dat je met hen de avond van je leven hebt.

Aquarius: afgeleide rede

Een Aquarius is altijd bereid om elk probleem vanuit verschillende invalshoeken aan te pakken en op miraculeuze wijze oplossingen uit hun mouw te schudden. Ze zijn praktisch ingesteld, maar ook uiterst creatief en charismatisch. Een dodelijke combinatie voor wie het aandurft een date met dit sterrenbeeld te beleven.

Onderdompelen in cultuur:

Hun mooie stemmen zetten alvast de toon voor een betoverende avond wanneer ze samen per ongeluk middenin een audiovisueel kunstwerk terecht komen waarop Duchamp’s zwanendans geprojecteerd wordt. Simpelweg hilarisch. Hierdoor zal ervaring spannender zijn dan wanneer alles goed zou zijn gegaan .

Slaatje slaan uit botsingen:

Mocht de ober per ongeluk hete saus over je heen gooien, geen paniek; een Waterman staat gereed met de meest inventieve smoesjes om je ongegeneerd naar het toilet te sturen zodat jij weer fris en fruitig aan tafel kunt verschijnen aus Neuyok-Parijs

Maagd: piketpaaltje van perfectionisme

Een Maagd is waarschijnlijk degene die zorgvuldig elk mogelijk scenario heeft voorbereid en daardoor de hoofdprijs wint in de categorie ‘voorkomen is beter dan genezen’. Deze sterrenbeelden hebben een bijzonder oog voor detail en door hun punctualiteit lijkt een date-avond ramp bij hen haast onmogelijk.

Déjà Vu:

Als toevallig het restaurant waar hij of zij gereserveerd had gesloten is wegens schilderswerken zal hij zekers met zijn ervaringen al een back-up plan op classe noteren. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan door hun accuraatheidszin.

Recht voor z’n raap:

In plaats van krampachtig proberen een slechte film leuk te vinden tijdens een thuisbioscoopmarathon, zal een Maagd gewoon eerlijk toegeven dat dit niet werkt, weg met die romantische nonsens. Ze trotseren elke herdenking, standbeeldonthulling en bloemstuklegging waar ze per abuis verzeild raken. Samen met een Maagd maak je dus altijd memorabele momenten mee!

Stier: onverzettelijke vasthoudendheid

Een avondje uit met een Stier kan soms voelen alsof je in een rampenfilm bent beland. Maar laat dat je niet weerhouden! Ze zijn namelijk onvermurwbaar wat betreft de kwaliteit van hun dates en zullen er alles aan doen om problemen te beheersen, oplossen en zelfs ombuigen tot iets positiefs.

Van bij naar honing:

Zelfs als je door een zwerm boze bijen achtervolgd wordt tijdens een ontspannen wandeling in het park (hoe romantisch), blijft een Stier vastberaden jouw hand te blijven vasthouden tot de dood (of de steek) jullie scheidt. De verhalen die zij hebben zijn echt smullen geblazen!

Muzikale verrassingen:

Als een live muziekoptreden onverwachts afgezegd is heeft elke stier altijd een optie B. Eigen gitaar mee en liefdesverklaring uitzetten vol kippenvel; waarom ook niet? Dat ze zichzelf zo voor schut durven te zetten is al date-avond ramp-materiaal.

Schorpioen: meester in mysterie

Als je ‘avontuur’ zoekt, dan raden we een date met Schorpioen aan. Hun leven staat bol van intrige, sensatie en passie. Dit sterrenbeeld beschikt over een wonderbaarlijke mix van mysterie en besluitvaardigheid, waardoor elke uitdaging als koud kunstje aanvoelt.

Geloof het of niet:

Wanneer je op een verlaten meertje wil gaan roeien hartje nacht en plots die boot begint te zinken zonder reden zal je Schorpioeneter wel voor morgen er nog in slagen ijsbloemen te gooien alsof de wereld vergaat. Hun spelniveau is ongezien.

Uit eten-dates:

  • Zijn jullie in een chique restaurant waar ze alleen dure wijn serveren? De Schorpioen duikt behendig onder tafel met zijn zelfgebrouwen likeur om zo veel mogelijk van beide glazen volgens zijn mooie deelienaarde terug op normale wijnpeil te krijgen.
  • Zijn de kaartjes voor het comedy-avondje zoekgeraakt? Wees gerust: de Schorpioen weet een kaartentrucje die elke bouncer kan doorgronden. Binnen no-time staan jullie in de zaal te lachen.

Mogelijk was dit toch al niet wat je voor ogen had: geen probleem. Dan stelt deze tekst zich beschikbaar om een totaal nieuwe betekenis te geven aan “daten gaat…zo!”! Stort je dus samen met deze kundige sterrenbeelden in een avontuur vol hilarische mislukkingen en rampen die onvergetelijke momenten creëeren. Zo zul je veel verhalen te vertellen hebben na een date-avond met één van deze vier sterrenbeelden!

Bordewijk » De redders in nood: 4 sterrenbeelden die het meesterlijk fixen als een date-avond fout gaat