De Sterren Komen in Bed Samen: 3 Compatibele Sterrenbeelden voor Vissen

Evy Lindemans

De Sterren Komen in Bed Samen: 3 Compatibele Sterrenbeelden voor Vissen

Oh, geliefde Vissen, het mysterieuze en dromerige sterrenbeeld dat altijd ingetogen lijkt te zijn. Maar wat gebeurt er als de schemering valt, en het einde van een lange dag lonkt naar onze gevoelige waterbewoner? Laten we eerlijk zijn, Vissen hebben óók behoefte aan liefde en passie. Daarom presenteren wij u vandaag, met een satirische knipoog, drie buitengewoon compatibele sterrenbeelden waarmee elke Vissen samen de warme diepten kan verkennen achter de slaapkamerdeur.

Eerste medeplichtige: Weegschaal

Hoe verleidelijk ze ook mogen zijn, Vissen zijn niet de meest impulsieve types. Gelukkig heeft Weegschaal, een luchtteken geregeerd door Venus, alle tactvolle charmes om zelfs de meest angstige Vissen te verleiden.

eindeloze diepe gesprekken

Wat wordt een betere dealbreaker genoemd dan diepgaande gesprekken die tot in de vroege uurtjes doorsudderen? Welnu, zowel Vissen als Weegschalen houden van communicatie, en ze vinden niets leukers dan toegeven aan hun gezellige intimiteit. Een prima begin, toch?

Liefdesboot

Als twee romantici in hart en nieren zijn Weegschaal en Vissen vaak meer dan bereid om samen de liefdesboot richting passie in te stappen. Met hun creatieve geesten en poëtische inslag vormen ze een duo dat compatibel is op erotisch vlak.

Bewater mijn bloemen, ik bewater jou

Weegschalen staan bekend om hun vermogen om compromissen te sluiten, terwijl Vissen algemeen worden geprezen voor hun empathie en zorgzaamheid. Dit betekent dat elk sterrenbeeld zal proberen het beste van zichzelf te geven wat betreft tegemoetkomingen, ook tussen de lakens.

De Sterren Komen in Bed Samen: 3 Compatibele Sterrenbeelden voor Vissen
De Sterren Komen in Bed Samen: 3 Compatibele Sterrenbeelden voor Vissen

Tweede medeplichtige: Waterman

Gelooft u in het spreekwoord “tegenpolen trekken elkaar aan”? Goed nieuws! De vonk tussen deze twee kan soms behoorlijk krachtig zijn, zonder waarschuwing!

Water en lucht maken golven

Met Vissen als waterteken en Waterman als luchtteken hebben ze net genoeg ruimte om comfortabel tegen elkaar aan te schuiven zonder te verdrinken of uitdrogen (figuurlijk gesproken, natuurlijk). Ze kunnen samen nieuwe grenzen verkennen en blijven verrast door wat hun partner hen biedt.

Inventief en origineel

Hoe saai zou het zijn als je elke keer precies dezelfde danspasjes moet leren? Gelukkig hoeft niemand zich zorgen te maken over sleur met een Waterman-Vissen paar. Ze zullen beiden nieuwe, verfrissende dingen bedenken om de opwinding levend te houden.

Sociaal en mysterieus

Waterman is een sociaal dier en Vissen is het mysterieuze type dat zich moeilijk laat kennen. Deze combinatie kan niet anders dan spannend uitpakken voor beide sterrenbeelden, die geïntrigeerd zijn door wat hun partner te bieden heeft.

Derde medeplichtige: zelfs andere Vissen!

Hollywood zou jaloers zijn op dit melodramatische duo! Twee vissen samen kunnen vaak intens en onvergetelijk zijn, maar denk eraan met mate! Hoewel ze elkaars emoties en behoeften perfect begrijpen, moeten ze materiaal hebben om elkaar niet te laten verdrinken onder al die gevoelens.

Tender Loving Care

  • Vissen zijn beroemd om hun verzorgend karakter, en wie beter dan een ander Vissenteken om van deze zachtheid te profiteren?
  • Zowel begrip als genegenheid zullen geen probleem zijn voor dit liefdevolle paar, en alle emotionele banden worden aangehaald.
  • Af en toe moet men zich focussen op het belangrijkste aspect: zichzelf.

Dromen over duizend en één nacht

Bij twee creatieve geesten als Vissen zal de fantasiewereld zeker weer op de kaart gezet worden. Exotische avonturen of romantische serenades, met Vissen en Vissen kan het niet op!

Verantwoordelijkheid?

Helaas weet niemand echt wie verantwoordelijk moet zijn in dit duo. Zolang de praktische zaken gewoon blijven liggen, zullen onze vissen dat ook doen! Ze hebben echter genoeg redenen om in bed te duiken.

Wees gerust, beste Vissen – u bent ongetwijfeld een gecompliceerde relatiepartner, maar wie niet? Zoals de dappere Narcissus tegen de angstige Echo zei: “Er is geen liefde die niet wordt beantwoord.” En met deze compatible sterrenbeelden kan uw zoektocht naar passie eindelijk beginnen, tussen het tangoën van Waterman, de zoete nootjes van Weegschaal en het elixer voor zielen van twee Vissen.

Bordewijk » De Sterren Komen in Bed Samen: 3 Compatibele Sterrenbeelden voor Vissen