Het geluk keert terug voor deze 4 sterrenbeelden vanaf december 2023, volgens de astrologie

Evy Lindemans

Het geluk keert terug voor deze 4 sterrenbeelden vanaf december 2023, volgens de astrologie

De tijd vliegt en met het einde van 2023 in zicht, kunnen sommige mensen al uitkijken naar een veelbelovend nieuw jaar dat op de loer ligt. Geluk is immers een ongrijpbaar concept, maar voor bepaalde sterrenbeelden lijkt het alsof ze eindelijk hun langverwachte lucky break krijgen. In dit artikel kijken we naar welke vier sterrenbeelden volgens de astrologie meer geluk zullen ervaren vanaf december 2023. De planeten Neptunus, Mercurius en andere hemellichamen spelen een cruciale rol in ons leven, en hebben een grote invloed op ons algemeen geluksgevoel. Lees verder om erachter te komen wat de oorzaak kan zijn achter deze verschuiving.”

Neptunus retrograde komt tot een einde

In november 2023 zal Neptunus haar retrograde-motion afsluiten, waardoor gevoelens van verwarring, impulsiviteit en onzekerheid tot een einde komen. Zonne-teken Vissen wordt geregeerd door deze planeet, evenals iedereen die Neptunus sterk gepositioneerd heeft in hun persoonlijke horoscoop. Dit betekent dat Vissen en anderen onder invloed van Neptunus vanaf december weer kunnen rekenen op meer stabiliteit en duidelijkheid in hun leven.

De invloed van Neptunus op sterrenbeelden

Vissen is een waterteken en staat bekend om haar empathie, intuïtie en artistieke vaardigheden. Wanneer hun heerser planeet Neptunus in retrograde gaat, kan dit Marstezeichen zich gevangen voelen in een staat van ongrijpbaarheid en onzekerheid. Vanaf december zal Vissen echter eindelijk weer helder kunnen nadenken, evenals creatief en emotioneel met vertrouwen kunnen communiceren.

Het geluk keert terug voor deze 4 sterrenbeelden vanaf december 2023, volgens de astrologie
Het geluk keert terug voor deze 4 sterrenbeelden vanaf december 2023, volgens de astrologie

Mercurius komt Ram en Schorpioen te hulp

Mercurius, de planeet van communicatie en logica, komt in december 2023 in het vurige teken van Ram, gevolgd door Schorpioen later die maand. Beide tekens, Ram en Schorpioen, zullen deze transit verwelkomen als een kans om hun passie en energie nog betere richting en focus te geven dan voorheen. Een sterker gevoel van doelgerichtheid kenmerkt beide tekens tijdens de Mercury-transit, waardoor ze kansen op succes vergroten en bijgevolg hen gelukkiger maken.

De rol van Mercurius binnen deze gelukkige wending

Zowel Ram als Schorpioen hebben de neiging om vast te houden aan ideeën en beslissingen, soms met impulsiviteit en zonder goed na te denken over mogelijke concequenties. Met Mercurius in hun respectievelijke tekens worden zij aangemoedigd om meer weloverwogen en gefocust te werk te gaan. Dit brengt positieve resultaten met zich mee voor Ram en Schorpioen, vanaf december 2023.

Tweelingen krijgt een optimistische boost

Wat betreft Tweelingen speelt Jupiter hier de grootste rol. In oktober 2023 treedt deze expansieve planeet in het teken van Tweelingen, voor een periode van bijna een jaar. Dit zorgt ervoor dat het luchtteken profiteert van een optimistische energieboost en toegenomen vertrouwen in hun communicatieve vaardigheden. De typische Tweeling-eigenschappen zoals nieuwsgierigheid, levenslust en veelzijdigheid worden allemaal vergroot tijdens deze tijd, wat resulteert in uitgebreide kansen, nieuwe avonturen en uiteraard, geluk.

Jupiter’s gunstige effect op de levensvreugde van Tweelingen

“Tijdens de Jupiter-transit zal Tweelingen een verhoogd gevoel van vrijheid, voldoening en overvloed ervaren. Hun slimme, sociale vaardigheden stellen hen in staat sneller oplossingen te vinden en problemen te overwinnen, resulterend in meer gemoedsrust en een leven waarin zij zich zelfverzekerd, begrepen en onverstoord voelen. Vanaf december 2023 wacht er een nieuwe wereld vol mogelijkheden en groei voor Tweelingen.”

Samenvattend: astrologische vooruitblik op december 2023

In de astrologie heerst het idee dat gegadigden inderdaad een verschuiving van geluk en succes zullen ervaren, toegewezen aan de vier sterrenbeelden Vissen, Ram, Schorpioen en Tweelingen. Met het einde van Neptunus retrograde in november 2023, Mercurius die Ram en Schorpioen energie geeft en Jupiter de optimistische boost van Tweelingen versterkt, is er genoeg om naar uit te kijken voor deze tekens! Houd er echter rekening mee dat astrologie geen garanties biedt en dient te worden geïnterpreteerd met uw eigen oordeel en persoonlijke omstandigheden.

Bordewijk » Het geluk keert terug voor deze 4 sterrenbeelden vanaf december 2023, volgens de astrologie