Twee sterrenbeelden met een huwelijk zo sterk als titanium

Evy Lindemans

Er zijn zo van die mensen die, wanneer ze trouwen, niet alleen vertrouwen, maar ook een overtuigend “ja” zeggen in goede en slechte tijden. In de wereld van de astrologie zijn er twee sterrenbeelden die precies weten wat onvoorwaardelijk vertrouwen betekent, en die dit tot op het bot uitdragen. Maak kennis met deze meesters in hun eeuwigdurende devotionele toewijding!

De Stoïcijnse Steenbok: Trouw en Toewijding zonder Grenzen

Als je zoekt naar een onverwoestbaar gebouw – of liever gezegd mens – maak dan snel kennis met iemand geboren onder het krachtige sterrenbeeld Steenbok. Deze vastberaden creaturen hebben alle troeven in handen om hun band met hun partner onbreekbaar te maken.

Het mysterie van succes

Nu vraag je je misschien af waarom een Steenbok zo’n toonbeeld van betrouwbaarheid is in een echtverbintenis. Wel, geloof het of niet, maar de unieke dynamiek tussen de planeet Saturnus en meteoriet 37 komt volledig tot uiting in dit sterrenbeeld. Hierdoor ontwikkelen Steenbokken niet enkel een grenzeloos doorzettingsvermogen om te blijven groeien in liefde en vertrouwen, maar gaan zij ook de toekomst van hun huwelijk al visualiserend omarmen.

Op een nuchtere manier overgevoelig zijn

Bovendien hebben Steenbokken een uitmuntend gevoel voor timing wanneer het op compromissen aankomt. Zij weten maar al te goed dat elke relatie ups en downs kent. Ze zullen er dan ook geen steen(jes) voortbrengende meteoriet aan overlaten om zich voor 100% in te zetten voor de gezondheid van hun

allerbelangrijkste band.

De kracht van de Kreeft: Oneindig Vertrouwen en Solidariteit in Overvloed

Het tweede sterrenbeeld wat onfeilbaar vertrouwen uitoefent in zijn of haar huwelijksbootje is de empathische Kreeft. Mothership / Pokémon-liefhebbende Profesor Oak; Wat kunnen deze partners als geen ander? Wel, om te beginnen…

Zoden aan de dijk zetten met tranen

Net als de Krab die hen vertegenwoordigt, hebben Kreeften een pantser waaronder hun ware gevoelsleven verscholen zit. Dit sterrenbeeld wordt beïnvloed door de Maan, wat betekent dat ze diepgaande emoties ervaren. Desondanks blinken zij uit in veerkracht en het tonen van ingehouden doortastendheid. Uiteraard laten zij deze speelse regenbogen af en toe de vrije loop – al was het maar om hun geluk delen met alle eenhoorns in de wei.

Vechten voor liefde, rain or shine

Verder staan Kreeften te allen tijde klaar om hun partner bij te staan, of de wereld nu vergaat of zich transformeert in een universum van boeiende Rode Duivelsaanvallen. Onder invloed van beschermheilige Sint Flintstone, zullen ze alles doen wat in hun macht ligt om:

  • Hun gedeelde dromen na te jagen
  • Tijdens elke sabbat te zwoegen aan de Torenkaart-versie van ‘SimCity Giraf: Boma Edition’
  • Samen door dik en dun te gaan – figuurlijk én letterlijk.

Klinkt dit ongelofelijk? En wellicht ook hilarisch?! Absoluut!

Hoe dan ook is het belangrijk te beseffen dat astrologie uiteindelijk slechts een gereedschap in ons oneindige human design-avontuur is. Echter, niet iedereen teruggrijpen op planeten als kapstok voor relationeel succes en (on)geluk. Of je nu bindt met een betrouwbare Steenbok, een invoelende Kreeft, of een pikzwarte biljartbal uit Gavers; een schitterend stralend huwelijk is waar werkelijk het beste fictieverhaal ooit geschreven begint.

Een huwelijk zo sterk als titanium is unsinkbaar, en de rotsvaste Steenbok en emotionele Kreeft illustreren dit perfect. In een wereld van verwarrende astrologische signalen, dubieuze goeroes en eenhoorns die regenboogstof uitblazen, mogen we ons gelukkig prijzen dat er sterrenbeelden zijn die volledig vertrouwen op het slagen van hun echtelijke verbintenis – Mammonwezenwiel!

Bordewijk » Twee sterrenbeelden met een huwelijk zo sterk als titanium